Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя

КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ

На стадіоні “Промінь” пройшли змагання районного етапу фізкультурнооздоровчого патріотичного комплексу “Козацький гарт2014”.

Переможцями на них стала команда учнів Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1 у складі п’ятикласників Ангеліни Швед та Євгена Соколовського, шестикласників Олени Чиренко та Киріла Демченка, семикласників Анастасії Яковенко та Тараса Білохвоста, восьмикласників Руслани Кириленко, Наталії Жданової, Ярослава Чинкіна та Олександра Слободяна, десятикласників Інни Конюшок та Валерія Покотила.

Друге місце вибороли учні Горностайпільського НВО, третє – Обуховицького НВО. Далі йдуть команди з Кухарів, Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №2 та Шпилів.

На рахунку школярів Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1 перші місця в змаганнях зі скакалкою, човникового бігу, в естафеті та конкурсі знавців історії українського козацтва. Учні Іванківської ЗОШ І­ІІІ ст. №2 перемогли в стрибках у довжину, а обуховичани – у перетягуванні каната.

Микола НІКОЛАЄНКО.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

21 травня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
До Дня Перемоги

На районному стадіоні “Промінь” відбулися футбольні поєдинки Кубка району до Дня Перемоги. Першими на поле вийшли спортсмени команд “Фортуна” та ДЮСШ. Перемогла більш досвідчена “Фортуна” з рахунком 5:0. Потім змагались команди ”Альстарт” – дебютант цього сезону, та с. Запрудка. Дуже цікавий поєдинок виграли футболісти “Альстарту” з рахунком 2:0.

У другому півфіналі, теж гострому і захоплюючому, зустрічалися команди с. Розважів та “Фортуни”. Основний час матчу закінчився внічию 1:1. А в серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися розважівці.

У фінальному поєдинку, який теж тримав у напрузі всіх вболівальників, суперничали футболісти команди “Альстарт” та розважівці. Долю переможця вирішив прицільний удар Василя Левченка. Тож, вигравши з рахунком 1:0, Кубок Перемоги завоювала команда “Альстарт”.

Відбулися поєдинки і за шаховими дошками. Перемогу тут святкував Віталій Огородник, в активі якого 5 очок. Друге місце завоював ветеран цього виду спорту Іван Михайлович Лабуренко – 5 очок. На третьому місці – Микола Комаренко, на рахунку якого 4,5 очка.

Калейдоскоп змагань

Завершився чемпіонат району з баскетболу. Перемігши всіх суперників, чемпіонське звання вибороли спортсмени команди “Асмарал”. Друге місце завоювала команда с. Катюжанка. Третіми стали баскетболісти команди “Будівельник”.

У шашковошаховому клубі Центру “Довір’я” відбувся ХІХ шаховий турнір “Іванків2014”, традиційно приурочений 28й річниці Чорнобильської катастрофи. На цей раз – 28й. Нинішнього року в ньому взяли участь 13 чоловік. Переможцем змагань став наш земляк Віктор Масенко, набравши 5,5 очка Друге місце виборов Ігор Василенко, який був спонсором турніру. На третьому місці – Анатолій Дуборез. Четвертим фінішував дебютант наших змагань Анатолій Глущенко, в активі якого – 4,5 очка. Стільки ж очок набрав і наш гість з Баришівки, першорозрядник Павло Хоменко, але за додатковим коефіцієнтом він став п’ятим.

Переможець та призери нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.

Наш земляк, важкоатлет В’ячеслав Бдієнко взяв участь у чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді в м. Коломия і виборов третє місце у своїй ваговій категорії.

На стадіоні “Промінь” пройшли ігри на кубок району з футболу пам’яті О. Остринського. Його володарем стала команда с. Сукачі.

Віктор ПОЗНЯК.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

16 травня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
АБСОЛЮТНА ПЕРЕМОГА

Нещодавно у м. Запоріжжя пройшов чемпіонат з важкої атлетики серед ветеранів, в якому взяв участь і наш земляк Ігор Томченко. Відомий нам усім спортсмен здобув абсолютну перемогу у ваговій категорії 105+ кілограмів, встановивши при цьому п’ять рекордів України з найкращим результатом у другій віковій групі: ривок – 152,5 кг. та поштовх – 192,5 кг., набравши за таблицею Сінклера 483.285 балів.

Крім того, на засіданні активу Асоціації майстрів важкої атлетики України Ігоря обрано її віцепрезидентом.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

15 травня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
Свято мужності та сили духу

В Іванкові виборювали Кубок Київського Відділення Міжнародної Асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа» по елітних боях IFEF.

12 квітня в районному Будинку культури відбулося справжнє свято прихильників бойових мистецтв – свято мужності та сили духу.

Тут була проведена відкрита першість ШСЄ «Берсерк» по елітних боях IFEF серед юнаків і кадетів в розділах СК1, СК2 та розіграно, під патронатом Асоціації «Альфа» у місті Києві, Кубок Київського Відділення Міжнародної Асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа» по елітних боях IFEF серед клубів у розділах СК1, СК2.

У змаганнях взяли участь 150 юних спортсменів з восьми спортивних клубів Іванкова, Білої Церкви, Обухова, Броварів, Бучі та Бородянки.

На ринзі було по спортивному спекотно! Поєдинки між єдиноборцями, від наймолодших 6ти років і до старших – 15ти років, стали прикладом наполегливості, волі та мужності. В цій боротьбі не було переможених.

Та все ж, правила змагань вимагали визначення кращих спортсменів та клубу переможця Кубку Асоціації …

Отож, володарями почесного трофею – Кубку Київського Відділення Асоціації «Альфа» – стали вихованці школи спортивних єдиноборств «Берсерк» з Іванкова, виборовши найбільшу кількість медалей – 7 золотих та 15 срібних нагород!

Привітати переможців та призерів, вручити пам’ятні подарунки, почесні кубки кращим спортсменам «За волю до перемоги», «За кращу техніку», нагородити медалями завітали ветерани спецпідрозділу «Альфа»: генералмайор Костянтин Миколайович Сірик – майстер спорту СРСР з боротьби самбо, майстер спорту з офіцерського багатоборства, майстер рукопашного бою, та полковник Сергій Володимирович Радкевич – майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон СРСР з боксу, триразовий чемпіон України з боксу.

Почесним гостям вручили пам’ятні кубки «За сприяння розвитку IFEF в Києві та Київській області».

Керівництво ШСЄ «Берсерк» також дякує за сприяння в організації змагань начальнику відділу культури, національностей та релігій РДА Надії Костянтинівні Бірюк.

Андрій ПРИМАЧЕНКО.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

5 травня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
Чемпіонат з мініфутболу

Закінчився чемпіонат району з мініфутболу, який тривав протягом трьох місяців. У ньому взяли участь 13 команд.

Звання чемпіона завоювала команда “Альянс” з Іванкова, набравши 58 очок. Друге місце вибороли футболісти “Спарти”, в активі яких 49 очок. Третіми фінішували футболісти “Кристалу”, маючи у своєму активі 45 очок.

Учасники командпризерів нагороджені медалями та грамотами, а команди – кубками, дипломами та грошовими винагородами.

Четверте місце вибороли футболісти із команди с. Блідча (42 очки), п’яте – «Валенсія» (41), шосте – команда с. Запрудка (41), сьоме – «Союз» (28), восьме – «Атлетіко» (25), дев'яте – «Сідней» (19), десяте – команда с. Розважів (10), одинадцяте – «Янгбойс» (8). А команди «Фортуна» та «Авангард» у ході чемпіонату вийшли зі змагань.

Кращим бомбардиром став гравець команди «Спарта» Олександр Скороход. На його рахунку – 56 забитих м’ячів.

Віктор ПОЗНЯК.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

12 квітня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Відбулися поєдинки першості району з волейболу серед школярів. У них взяли участь вісім команд юнаків та шість – дівчат.

Хлопці змагалися у спортзалах Іванківської ЗОШ №1 та районного ліцею.

У першій підгрупі перше місце вибороли юнаки Іванківського ліцею, другими стали волейболісти Сукачівського НВО. У другій підгрупі кращими виявилися волейболісти з команди Іванківської ЗОШ №2, друге місце зайняла команда Іванківської ЗОШ №1.

У вирішальному поєдинку за перше місце зустрілися волейболісти Іванківського районного ліцею та Іванківської ЗОШ №2. З рахунком 2:0 (25:23; 25:16) перемогли юнаки з команди Іванківського районного ліцею.

За третє місце вели боротьбу команди Іванківської ЗОШ №1 та Сукачівського НВО. Перемогу здобули юнаки із команди Іванківської ЗОШ №1 з рахунком 2:0 (26:24; 25:19).

У змаганнях серед дівчат сильнішими цього року стали волейболістки із команди Горностайпільського НВО. Вони спочатку виграли у всіх дівчат по підгрупі, а потім у фінальній зустрічі перемогли з рахунком 2:0 (25:17; 25:19) дівчат із команди Іванківської ЗОШ №2.

У боротьбі за третє місце зустрічалися команди Іванківського районного ліцею та Іванківської ЗОШ №2. Ці команди посіли другі місця у своїх підгрупах.

Третє місце завоювали дівчата із команди Іванківського районного ліцею, вигравши з рахунком 2:0 (25:23; 25:18).

Командипереможці та призери змагань нагороджені грамотами відділів освіти та молоді і спорту райдержадміністрації.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

29 березня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
ЗМАГАЛИСЯ БАСКЕТБОЛІСТИ

Відбулися змагання першості району з баскетболу серед юнаків та дівчат. Вони проходили у спортивних залах Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1, районного ліцею та Іванківської ДЮСШ.

У юнаків, які були розділені на дві підгрупи, боротьбу за перше місце в першій підгрупі виграли спортсмени з Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №2. Вони обіграли команду Горностайпільського НВО з рахунком 47:2, а потім баскетболістів Запрудського НВО з рахунком 24:10.

У другій підгрупі переможцями стали баскетболісти з команди Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1, які обіграли юнаків Феневицького НВО з рахунком 27:8 та районного ліцею (20:9).

У боротьбі за третє місце спортсмени ліцею обіграли команду Запрудського НВО з результатом 28:9.

Перше місце завоювала команда Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1, перемігши з рахунком 20:9 команду Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №2.

Серед дівчат, що теж були розділені на дві підгрупи, перше місце в першій підгрупі виграла команда Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1, обігравши дівчат із ліцею з рахунком 14:11 та Феневицького НВО (14:2).

В іншій підгрупі представниці Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №2 виграли з рахунком 12:2 у команди Горностайпільського НВО.

У боротьбі за третє місце феневицькі баскетболістки з рахунком 14:6 перемогли спортсменок з Горностайпільського НВО.

Перше місце виборола команда Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №1, перемігши суперниць з Іванківської ЗОШ ІІІІ ст. №2.

Командипризери та переможці змагань нагороджені грамотами відділу освіти і відділу молоді та спорту РДА.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

29 березня 2014

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
Вишгород: формула-1 на воді – втретє

– Гранпрі Кубка світу «F1H2O» буде проходити в нас ще й уп’яте. І з участю спортсмена, який виступатиме за Україну. Знайдемо також спонсора і потрібний катер. Вже пора…

Таку обіцянку дав губернатор Київщини А. Присяжнюк на запитання журналістів, чому не виступають в цьому найпрестижнішому виді водномоторного спорту представники нашої країни.

Анатолій Йосипович, фактично, став ініціатором і гарантом проведення цих захоплюючих змагань в Україні. Звичайно ж, за підтримки Президента України В. Януковича. Саме тому у Вишгороді вже втретє поспіль забезпечується колосальна – на рівні найвищих стандартів – підготовка до цих дуже видовищних перегонів на воді потужних болідів, за якими спостерігають мільйони глядачів у всьому світі. Цього разу, наприклад, їх дивилося близько 250 млн. чол. на каналах 25 провідних телекомпаній світу.

За п’ятирічною угодою з промоутерами цих змагань, Гранпрі України Чемпіонату світу з Формули1 на воді будуть проводитися у Вишгороді на акваторії Київського водосховища ще й у 2014му та 2015му роках. Нинішній же етап Кубка світу був третім у 2013 році й 249м загалом за всю історію цих перегонів. (Другий етап відбувся цього року в Бразилії, четвертий проходитиме в Китаї ).

У Вишгород з’їхалися найкращі професіонали цього виду спорту у складі дев’яти команд з 14 країн. На старт вийшли 17 болідів і 14 з них витримали шалену гонку на всіх 38ми колах протяжністю 2,35 км кожне. Однакові на всіх двигуни потужністю 350 к.с. дозволяють легко розвивати на воді швидкість до 240 км/год. Уявіть себе хоч на хвильку пілотом такого катера, який фактично піднімається корпусом у повітря і лише кормою занурений в збурену за ним лопастями воду!.. А вам ще треба, не скидаючи швидкість, робити повороти на 90 градусів, дбаючи про виграш дорогоцінних долей секунд…

Це було те видовище!..

А наступного дня, в неділю 28 липня, на перегонах за Кубок Президента України умовами змагань були передбачені ще складніші маневри – розвороти на максимальній швидкості на 180 градусів!..

Організатори зафіксували, що за всім цим дійством «вживу» спостерігали близько 60 тисяч глядачів, які густо заповнювали набережну Вишгорода протягом усіх трьох днів.

Фінальний заїзд Гранпрі в Україні вперше за свою практику (а він провів уже 83 таких гонки) виграв француз Філіп Чаппе, який представляв команду Китаю. Таким чином, він вийшов на третє місце в загальному заліку. А от представник команди Катару Шон Торрен, який лідирує в загальному заліку, на водній гладі Київського водосховища став другим. Третє місце виборов його колега по команді Алекс Карелла.

Заслужені нагороди переможцям дісталися з рук організаторів цих змагань, зокрема за перші місця їх вручав голова Київської облдержадміністрації А.Й. Присяжнюк.

Кажу «переможцям» і «за перші місця», бо на всіх перегонах човнів класу F1 проводяться паралельно і змагання між екіпажами човнів класу F4 – менш потужними, але так само захоплюючими.

Гостей спортивних змагань зацікавлювали також концерти гуртів D’BLECK, «ТІК», байкершоу «HarleyDavidson».

А у неділю, 28 липня, на набережній у Вишгороді відбулись – також у рамках цього спортивного свята – міжнародні змагання найсильніших людей світу «Богатирські ігри».

…Що у всьому цьому важливо для нас, українців – це те, що про нашу країну дізнаються все більше народів на планеті, що вони формують для себе позитивну уяву про нас. А нам такий імідж ой як потрібний!.. Саме тому й підкочувався до горла клубок патріотизму, коли спостерігав за українським прапором, з яким у руках відкривав ці змагання А.Й. Присяжнюк, пропливши на рятувальному човні вздовж набережної, переповненої глядачами.

Павло СМОВЖ.

Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

6 серпня 2013

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя

ЗМАГАННЯ ПІД ДОЩЕМ

28 червня на районному стадіоні “Промінь” відбулися спортивнорозважальні заходи, присвячені Дню молоді. Перед початком змагань їх учасників та глядачів привітав заступник голови райдержадміністрації І.О. Глитень.

З нагоди свята були відзначені нагородами кращі представники молоді Іванківщини.

А потім, незважаючи на несприятливу дощову погоду, розпочалися спортивні заходи. Першою стартувала комбінована естафета – 4 чоловіки та 2 жінки. У неї входили чотири етапи: перенесення “цінного” вантажу (жінок), подолання перешкод, “повзунок”, “стрибунці”. Перемогу в естафеті здобула команда Горностайпільської сільської ради.

У метанні довбні (метали подва чоловіки) переможцем стала команда селищної ради.

Жінки стрибали через скакалку. Найбільшу кількість стрибків зробили представниці селищної ради.

У переміщенні вантажу (воза з дровами) теж кращими виявились представники селищної ради.

У перетягуванні каната знову найсильнішими були іванківці, другими – члени команди Ладижицької сільради, третіми – Оранської сільради.

У загальнокомандному заліку перемогу здобули спортсмени Іванківської селищної ради. На другому місці – Ладижицької, на третьому – Горностайпільської сільських рад.

Усього у спортивних заходах взяли участь члени 16 команд – сільських рад району, установ і організацій райцентру.

 Вирізка з газети: http://www.tribunapr...

2 липня 2013

Шестерова Яна, користувач 1ua
Яна Шестерова
Тема: Спортивне життя
В центрі нашого села, біля школи є стадіон на якому влітку проходять футбольні змагання за кращу футбольну команду з сусідніх і нашого ж села.

25 червня 2012


1


  Закрити  
  Закрити